zondag 16 november 2008

Dag 5

Lieve lezers,
het gaat langzaam de goede kant op!
Gisteren kreeg Trix eerst bezoek van Marlou. Zij ging gezellig wat columns uit het Volkskrant Magazine voorlezen, maar bij Sylvia Witteman moesten ze al na twee zinnen ophouden want Trix lag te schuddebuiken van het lachen. Daarna ben ik ook nog even langs geweest.
Ze krijgt geen morfine meer. Gelukkig maar, want daar ging ze heel eng van dromen. De drain die wondvocht moet afvoeren is eruit dus dat is ook goed nieuws. En de darmen beginnen al wat op gang te komen. Toch is ze nog steeds wel misselijk en moet ze soms overgeven. De fysiotherapeut heeft haar al wat rechtop laten zitten en vanochtend hebben ze haar met stoel en al onder de douche gezet. Heel vermoeiend allemaal maar wat lijkt me dat heerlijk.

En gelukkig gaat het met de pouch heel goed. Volgende week donderdag wordt daar een foto van gemaakt om te kijken of hij niet lekt. Als alles goed is kunnen er dan weer wat slangen afgekoppeld worden!
Kortom: hoopgevende berichten!

tot later weer,
groetjes
Seppie

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk te lezen dat het langzaam aan beter gaat met Trix. Super dat ze de jongens ook weer gezien heeft. Helemaal top zo'n blog!!

Seppie heel veel sterkte en dank voor de verslagen.

Groet,
Jen

Anoniem zei

Hallo Seppie,

Dank je wel voor je updates. Fijn om zo op de hoogte te blijven. Ik ben erg blij dat het langzaam beter met Trix gaat.

Wat fijn voor Trix dat ze zo'n geweldige familie om zich heen heeft. Ook voor jullie veel sterkte!

Groeten,
Doretha